HighTech Passport

Localizare şi traduceri

Servicii conexe

Internaţionalizare

Internaţionalizarea cuprinde toate procesele de inginerie care se aplică unui produs software începând din faza de proiectare, pentru a permite localizarea eficientă a acestuia pentru diferitele pieţe ţintă.

Un software bine internaţionalizat trebuie, de exemplu, să afişeze corect atât caracterele europene (latine, chirilice), cât şi pe cele asiatice (reprezentate pe doi octeţi) şi să permită implementarea diferitelor formate de dată şi timp, calendar, monedă, sistem de numerotare sau adrese.

Unul dintre aspectele cheie ale internaţionalizării este bidirecţionalizarea. Aceasta presupune capacitatea unui software de a permite implementarea sistemelor de scriere de la stânga spre dreapta şi invers (cum este cazul limbilor arabă, ebraică, farsi etc.). Echipa noastră de ingineri deţine experienţa tehnică necesară pentru a face faţă cu succes acestui tip de provocări.

HighTech Passport oferă servicii de internaţionalizare şi consultanţă în internaţionalizare pe durata întregului ciclu de viaţă al produsului software.

Transcreaţie

Transcreaţia este un concept modern care presupune depăşirea rigidităţii traducerii literale şi, prin imaginaţie şi curaj, crearea unui text prin care limbajul să interacţioneze direct cu oamenii.

Pentru realizarea acestui concept este necesară dexteritate lingvistică şi conceptuală ce nu poate fi dobândită decât prin utilizarea şi adaptarea continuă a limbii şi vocabularului. De aceea sunt aleşi ca traducători numai vorbitori nativi ai limbii ţintă, specializaţi pe domeniile în care doriţi să traduceţi (I.T., medical, legal etc.)

Editare audio (Voice Over)

Localizăm şi elementele de sunet, video şi animaţie din mesajele multimedia, apelând la traducători pentru a adapta şi sincroniza textul, astfel încât acesta să atingă scopul vizat. De asemenea, pentru nararea audio apelăm la talentul vorbitorilor nativi ai limbii ţintă, pe care îi îndrumăm şi coordonăm în procesul de înregistrare.

Subtitrare

Oferim servicii de subtitrare pentru tutorialele online ale produsului dvs. software, precum şi pentru alte fişiere video.

Pentru a ne contacta, faceţi clic aici spre a fi redirecţionat la pagina de Contact.

(C) 1992-2019 HighTech Passport, Ltd.