HighTech Passport

Localizare şi traduceri

Despre noi

HighTech Passport, Ltd. este o firmă de localizare, internaţionalizare şi testare, fondată în 1992 în Silicon Valley, California, de către doi experţi în domeniu.

Firma s-a dezvoltat constant, extinzându-şi gama de servicii, domeniile de specialitate şi reţeaua de colaboratori, astfel încât astăzi oferă servicii complete unui număr mare de clienţi.

În 2003, cererea crescândă din Europa Centrală şi de Est pentru această categorie de servicii ne-a oferit posibilitatea să ne extindem şi astfel am inaugurat filiala din România.

Gândirea proactivă şi profesionalismul de care dăm dovadă în localizarea unui produs se reflectă în mod direct în valorificarea timpului şi a costurilor atât pentru noi, cât şi pentru dvs. Rezultatul este întotdeauna un serviciu de calitate superioară, ce va putea fi introdus cu succes pe pieţele de desfacere dorite.

De asemenea, particularizarea tuturor proceselor utilizate ne ajută sa creăm o apropiere între noi şi dvs., astfel încât să putem garanta lansarea unui produs de calitate care să corespundă din toate punctele de vedere aşteptărilor dvs. şi ale viitorilor utilizatori.

(C) 1992-2019 HighTech Passport, Ltd.