HighTech Passport

Localizare şi traduceri

De ce HighTech Passport?

Procesul rapid de globalizare a atras după sine necesitatea de a oferi produse şi servicii adaptate diverselor pieţe ţintă, astfel încât beneficiarii şi utilizatorii să le poată folosi fără nicio restricţie, ca şi cum ar fi fost dezvoltate special pentru ei, şi nu adaptate dintr-o altă limbă şi dintr-o altă cultură.

În acest context, localizarea devine o necesitate de care majoritatea companiilor trebuie să ţină seama. Cu toate acestea, pentru ca localizarea să fie implementată cu succes, trebuie depăşite unele obstacole care, dacă nu sunt tratate cu profesionalismul cuvenit, pot duce la pierderea anumitor trăsături esenţiale ale produsului original.

Datorită procedurilor moderne şi flexibile folosite, precum şi experienţei îndelungate în Statele Unite, Europa şi Asia, HighTech Passport conferă produselor localizate un plus de adaptare la condiţiile locale, fapt ce contribuie la succesul pe piaţa în care sunt introduse.

Experienţă îndelungată
Servicii personalizate
Calitate şi consistenţă
Sedii pe două continente
Reţea internaţională extinsă de lingvişti
Securitate şi confidenţialitate

Experienţă îndelungată

Începând din 1992 oferim o gamă largă de servicii în domeniul localizării şi internaţionalizării (Servicii). Parteneriatele pe termen lung cu clienţii şi bunul nostru renume ne validează angajamentul pentru excelenţa tehnică şi lingvistică (Clienţii noştri).

Experienţa îndelungată şi capacitatea de organizare ne permit să gestionăm proiecte de dimensiuni variate, inclusiv de mare anvergură, asigurând totodată calitatea impecabilă şi respectarea termenelor strânse de livrare.

Datorită faptului că lucrăm cu o reţea extinsă de profesionişti în localizare din întreaga lume, reuşim să vă oferim posibilitatea de a lansa simultan produse multilingve pe diferite pieţe de desfacere (Reţea internaţională extinsă de lingvişti).

Alături de echipa noastră in-house, ce cuprinde ingineri de localizare, specialişti DTP, lingvişti şi manageri de proiect, reuşim să oferim produse de calitate într-un timp cât mai scurt, în funcţie de cerinţele clienţilor noştri.

Servicii personalizate

Fiecare proiect este unic. Noi suntem conştienţi de acest lucru şi ne personalizăm procesele şi procedurile pentru a ne adapta cât mai bine atât produsului, cât şi bugetului şi termenului de lansare pe piaţă.

Creativitatea, flexibilitatea şi gradul ridicat de adaptare pentru personalizarea proiectelor constituie cele mai importante atuuri ale noastre. Activitatea pe care o desfăşurăm se orientează spre adaptarea resurselor tehnice şi lingvistice la dorinţele dvs.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina Servicii.

Calitate şi consistenţă

HighTech Passport combină tehnologia de ultimă oră cu experienţa unei echipe dedicate de ingineri software, manageri de proiect, specialişti DTP şi traducători profesionişti, pentru a garanta:
• traduceri corecte din punct de vedere lingvistic şi autentice din punctul de vedere al culturii ţintă;
• localizare tehnică impecabilă;
• testare eficientă.

Pe lângă asigurarea calităţii in-house, unul dintre ţelurile noastre principale este determinarea unor obiective şi jaloane clare în relaţia cu dvs.:
• definirea etapelor proiectului şi nivelurilor de calitate;
• documentarea specificaţiilor proiectului;
• stabilirea unor canale de comunicare rapide şi eficiente;
• parametrii de cost şi de livrare.

Calitatea este foarte importantă pentru noi, de aceea monitorizăm atent fiecare etapă din procesul de localizare, începând de la componenta tehnică şi continuând cu procesul de traducere, managementul de proiect, calitatea procedurilor şi instrumentelor software, până la livrarea produsului final către client.

Mai multe detalii despre procedurile noastre de asigurare a calităţii puteţi citi în secţiunea Cum facem noi.

Sedii pe două continente

Sediile noastre din S.U.A. (San Jose) şi România (Bucureşti, alături de reprezentantul din Sibiu) ne permit să menţinem legătura cu clienţii şi contractorii din întreaga lume la orice oră din zi şi din noapte.

De asemenea, cu sprijinul partenerilor din Orientul Apropiat, America de Sud, Asia de Sud-Est şi Europa de Vest, avem oricând posibilitatea de a folosi resursele cele mai potrivite, în funcţie de cerinţele proiectelor.

Pentru a ne contacta la oricare dintre sediile noastre, accesaţi secţiunea Contact.

Dacă doriţi să ne cunoaştem personal, suntem oricând la dispoziţia dvs. pentru a stabili o întâlnire şi a discuta potenţiale proiecte.

Reţea internaţională extinsă de lingvişti

De-a lungul anilor ne-am format o reţea internaţională extinsă de traducători profesionişti în majoritatea ţărilor de interes, pentru a asigura cel mai ridicat nivel de acceptabilitate culturală şi de integrare lingvistică şi pentru a fi mereu la curent cu terminologia specializată, extrem de dinamică, a produselor pe care le localizăm.

Reţeaua actuală, de aproximativ 1500 de traducători profesionişti şi experţi în comunicare interculturală, acoperă majoritatea limbilor din Europa, Asia, America şi Africa.

Toţi traducătorii noştri trec prin diverse etape de triere şi testare, iar munca lor este evaluată cu regularitate de-a lungul anilor, rezultatele lor fiind înregistrate în baza noastră internă de date.

Mai multe informaţii despre evaluarea şi sprijinul acordat lingviştilor noştri puteţi citi în secţiunea Cum facem noi.

Securitate şi confidenţialitate

Securitatea şi confidenţialitatea datelor reprezintă o prioritate pentru noi.

De aceea, pentru a asigura confidenţialitatea datelor pe care ni le furnizaţi, semnăm o clauză de confidenţialitate pe proiect cu fiecare dintre colaboratorii noştri.

Pentru a asigura securitatea datelor, utilizăm un server dedicat care conţine conturi securizate pentru fiecare dintre dvs.

(C) 1992-2019 HighTech Passport, Ltd.